20 C
Klaipėda
2024 / 05 / 16

Astrologinė prognozė balandžio 13-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su kontaktais, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams.

- Reklama -

JAUTIS. Šiandien jums labiausiai rūpės komfortas, grožis, gamta. Tiktų pasitvarkyti buityje, užsiimti amatais, žemės darbais, apdaila. Vakare galimas susitikimas ar įvykis, kuris nebūtinai nudžiugins.

DVYNIAI. Tikriausiai mėginsite išsivaduoti iš inercijos, pasyvumo, imtis aktyvesnės veiklos, siekti patinkančio asmens dėmesio ar pan. Neforsuokite situacijos, nes galite pakliūti į nepatogią padėtį. Saugokitės sukčių, vagių.

VĖŽYS. Diena gali pasirodyti keista. Idealizmas ir nepraktiškumas jums galbūt nepakenks, tačiau nesąžiningi apsukruoliai gali mėginti tuo pasinaudoti. Būkite apdairesni ir nepasiduokite manipuliacijoms.

LIŪTAS. Nuo pat ryto teks nemažai bendrauti ir spręsti aplinkinių problemas. Nepasiduokite manipuliacijoms. Jeigu pavargote ar nebegalite tenkinti kitų žmonių poreikių, bent trumpam apsaugokite savo asmeninę erdvę, pabūkite vienumoje.

MERGELĖ. Šiandien galite tikėtis rūpesčių, keistų priekaištų. Stenkitės prisitaikyti prie aplinkinių, tačiau neleiskite, kad jumis manipuliuotų. Saugokitės vagių, apsinuodijimo.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Galite patirti neįprastų įspūdžių. Galbūt gausite pasiūlymą vykti į kelionę, dalyvauti tarptautiniame renginyje ar pan. Neverta per daug tikėtis – vilionės, pažadai nebūtinai bus tikri. Saugokitės sukčių, vagių, venkite svaigalų.

SKORPIONAS. Regis, augs jūsų apetitas materialiems daiktams, seksui, gardumynams. Kai kurioms pagundoms, pramogoms negailėsite pinigų ir laiko. Tuo galite kažką nuvilti. Svarbu, kad dėl jūsų pomėgių nenukentėtų vaikai.

ŠAULYS. Šiandien galite pasirodyti publikai, sublizgėti draugų kompanijoje ir pan. Jei kils ūpas siekti populiarumo, galite nė nepastebėti, kaip kils nesusipratimų santykiuose su artimiausiais žmonėmis. Stenkitės iškart švelninti situaciją. Venkite svaigalų.

OŽIARAGIS. Šiandien pravartu labiau pasirūpinti sveikata, higiena. Tiktų grūdintis, sportuoti, tačiau krūvį didinkite atsargiai, kad nepakenktumėte sveikatai. Jokiu būdu nesėskite prie vairo apsvaigę, mieguisti.

Taip pat skaitykite:  Horoskopas balandžio 1 dienai

VANDENIS. Staiga tapsite nerūpestingi, atsipalaidavę, nusiteikę nerti į nuotykius, atsukti nugarą įgrisusiems rūpesčiams. Visgi abejotini malonumai gali nemažai kainuoti.

ŽUVYS. Veidmainystė ir klasta gali sutrukdyti pasiekti tikslą, nors galbūt manysite, kad tai tik padės. Verčiau dovanokite gerumą ir nesiekite savanaudiškų tikslų. Nederėtų varginti savęs išvykomis bei kontaktais, kurių nepageidaujate. Saugokitės vagių.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Darbo rinka Lietuvoje lėtėja: ekspertai pataria, kaip greitai ir sėkmingai įsidarbinti

Statistika rodo, kad pirmieji naujųjų metų mėnesiai dažnai tampa atspirties tašku naujo darbo paieškoms. Deja, naujausi Užimtumo tarnybos duomenys optimistiškai nenuteikia – naujųjų metų...

„Rimi“ dabar ananasai – pigiau: pagerins virškinimą ir sustiprins kaulus

Ananasai – vieni iš populiariausių tropinių vaisių pasaulyje, pastaraisiais dešimtmečiais atrandantys savo vietą ir lietuvių mitybos racione. Dar Kristupo Kolumbo į Europą atgabenti ananasai...

Horoskopas kovo 6 dienai

AVINASPanašu, kad patekote į užburtą ratą. Liaukitės pagaliau sukęs galvą dėl darbo reikalų. Po atostogų jūsų laukia išties pašėlusios dienos. Turite jas pasitikti gerai...

Dermatologė A. Dumbliauskienė perspėja mėgstančius karštą dušą ir primena, kad artėjant pavasariui reikėtų keisti odos priežiūrą

Baigiantis žiemai kartais pastebime, kad veidas atrodo pavargęs ir papilkėjęs, iki tol buvusi normalios būklės oda – sausesnė, o priežiūros priemonės nebepadeda. Gydytoja dermatovenerologė...

„oho!” prekės ženklo gaminius žino kas septintas Lietuvos gyventojas, rodo tyrimai

Lietuvoje „oho!” prekės ženklą žino per 70 proc. šalies gyventojų ir dažniausiai jį apibūdina kaip linksmą, šiuolaikišką ir draugišką. Anot bendrovės atstovų, naujausių tyrimų rezultatai savotiškai įprasmina daugiau nei trisdešimties metų bendrovės kelią, kuriant...

Ant velykinio maisto tinklaraštininkės stalo – tradicinis mamos patiekalas

Šiemet Velykas sutiksime kitaip nei daugelis esame pratę – be šeimos narių lankymo ir gausių giminės susibūrimų. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad neruošime šventinio stalo, nedažysime kiaušinių ir nešvęsime šios pavasario šventės. Populiaraus maisto...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS